Genesis – een bijbels dagboek

Voorzijdecovergenesisdagboek”Geen zoetsappige stukjes, maar gedegen Bijbeluitleg.
Per dag een pagina uit het dagboek, waarbij de auteur menig pareltje van rabbijnse bijbeluitleg en modern bijbelonderzoek kundig heeft samengevat.”

(Kees Schakel, Kerk & Israel Onderweg)

Het aantrekkelijke is dat de auteur erin slaagt om in kort bestek de diepte in te gaan en op boeiende wijze lijnen weet te trekken vanuit Genesis als geheel. Naast dagboek is deze publicatie ook zeker geschikt als achtergrondmateriaal voor bijbelkringen.” (Arjan Markus, Woord & Dienst)


Opgenomen in de selectie ‘Bijbelse dagboeken’ van het Reformatorisch Dagblad:

Genesis – een bijbels dagboek  |  ds. G.A. Trouwborst  |
ISBN 9789082084733  |  Paperback | 102 pag. | 15,5 x 24 cm | € 12,50

Dit bijbels dagboek behandelt het complete bijbelboek Genesis. Gedurende circa drie maanden reist de lezer langs alle verhalen: van het scheppingsverhaal tot aan de torenbouw van Babel; vervolgens gaat het via de verhalen over Abraham, Isaäk en Jakob naar Jozef, met wiens bewogen geschiedenis het boek Genesis eindigt.

Dit dagboek volgt het Joodse dagelijkse leesrooster. Dit biedt een garantie dat alle tekstgedeelten aan bod komen. Ook is met regelmaat dankbaar gebruik gemaakt van de oude rabbijnse uitleg. Deze biedt niet zelden een verrassende inkijk in achtergronden bij de tekst. Door de zorgvuldige uitleg in dit dagboek, waarbij menig tekstdetail tegen het licht wordt gehouden, leest het boek Genesis als nieuw.

Aanbevolen voor een ieder die zijn kennis van de Bijbel wil verdiepen.

Voor een inkijkexemplaar, klik hier.

Bestellen bij Sifron gaat heel eenvoudig.
Mail de titel(s) van uw bestelling alsmede uw adresgegevens naar: info@sifron.nl, en u ontvangt het boek thuis, incl. factuur (voor particulieren geen verzendkosten), welke achteraf en zonder extra kosten voldaan kan worden.

Ook in de boekhandel verkrijgbaar.